Marja Nieuwveld
Leven van Licht & Liefde
Wat begon als de wens naar vrijheid, resulteerde in een bewustzijnsverruimend avontuur. Ik heb geen eten meer nodig om te leven, maar geniet van proeverijtjes. Dit boek beschrijft één jaar van mijn ontdekkingsreis in de fascinerende quantum-wereld.
€23,00 Paperback

Leven van Licht & Liefde nu ook als E-boek. Klik op de rode button "nu kopen"

Het boek "Leven van Licht & Liefde" is ook in het duits en engels verkrijgbaar. 

Reviews "Leven van Licht & Liefde":

Marjan TC, Hoeven: Een open en eerlijk boek - Een echte aanrader!
Zo interessant hoe Marja haar eerste jaar beschrijft in haar transitie naar het leven van licht en liefde. Eerlijk, open en daarnaast wetenschappelijk.

Floris van Berkel: Inspirerend bewustzijnsverruimend avontuur
Heerlijk hoe Marja je meeneemt in haar wereld. Met humor en een vriendelijke uitnodiging dingen anders te bekijken dan we gewend zijn.
Leuk ook, de link naar de fascinerende quantumwereld.

Sjoerd Zoethout, Spijkenisse: Inzicht
Het is een openbaring naar een hoger bewustzijn. Met humor beschreven hoe je beperkt wordt door conditioneringen, obstakels kan overwinnen naar een pad van liefde, vervulling, geluk en hoger bewustzijn. Een aanrader voor een ieder die op het pad is van wijsheid en zelfrealisatie.

Van Woudenberg: De weg naar Voedselvrijheid
Marja beschrijft bijzonder nauwkeurig hoe zij het eerste jaar naar haar voedselvrijheid heeft ervaren. Daarnaast geeft ze mooie ingangen over haar verdere ontdekkingstocht in de magie hoe zij de wereld ziet. Waarin de wereld toch anders en mooier blijkt te zijn dan 'ons' wordt voorgesteld. Juist deze inzichten maakte voor mij het boek magisch goed!

Sandra de Groot, Heinenoord: Liefde
Het boek vind ik heel toegankelijk, zelfs voor mij die eerder nog niet op de hoogte was van deze manier van leven. Het heeft mij geïnspireerd om meer zuiver vanuit liefde naar mijn eigen lichaam te kijken. Ik vind het boek echt een aanrader om meer compleet van mijn leven te genieten in al het licht wat er is om te ontvangen en te delen.