Het huwelijk van de eenheid

Het leven maakt duidelijk dat onze systemen transformeren en er langzaam nieuwe inzichten tot bloei komen. Er is voldoende bewijs volgens de nieuwe wetenschapstak Epi-genetica, dat erfelijkheid een fabel is en dat we niet zomaar zijn overgeleverd aan een onbekende kracht buiten onszelf. Met ons bewustzijn, dus onze bewuste intentie, kunnen we de verantwoordelijkheid nemen voor ons lichaam.

Lees meer »

Rijn-Toer "Water - onze levensbron"

Andermatt - Op Pinkstermaandag 1 juni 2020 vindt om 11 uur 's ochtends het startschot plaats voor de Rijn toer, die geïnitieerd werd door de vereniging "Gotthard-Connects". Het vooraf geplande concert is jammer genoeg in het water gevallen. Als "stem van het water" zal de voorzitter van de vereniging, Marja Nieuwveld, gedurende 30 dagen de stroom van de Rijn volgen, van de bron tot de monding.

Lees meer »

Leven van Licht en Liefde - Wat is quantummechanica?

Sinds ik van prana leef, ben ik als een ontdekkingsreiziger die de nieuwe quantum-wereld vanuit de ervaringskant ontdekt. De officiële benaming 'kwantummechanica vind ik veel te technisch klinken voor de fascinerende quantum-wereld die het eigenlijk is. Vandaar dat ik het begrip quantum-wereld gebruik; een beetje uit het Engels en een beetje uit het Nederlands.

Lees meer »

Blog