Een andere waarheid over ons virus

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 18:05

Wat is een Virus?

Voor degene die ten tijde van deze Angst Pandemie op zoek is naar de waarheid, bied ik hier een optie aan om zelf je mening te vormen. Het is moeilijk voor ons brein om tijdens een crisis nog logisch na te denken, omdat het brein biologisch gezien in een overlevingsprogramma vastzit. Een mens kun je ook niet leren zwemmen tijdens een heftige storm. Een leuk weetje tussendoor; het woord “crisis” wordt in onze beleving als negatief bestempeld terwijl het eigenlijk in oorsprong “een moment van de waarheid” betekent. Dus zo gezien een perfect moment om op zoek te gaan naar de waarheid, we zitten namelijk middenin een paradigmaverschuiving. Sta je open voor de mogelijkheid dat wat je altijd hebt gedacht, een illusie blijkt te zijn?

Leven van Licht en Liefde_Het hart van de wereld_Marja Nieuwveld_Quanten wereld_lichtmensen_lichtvoeding

Het Angst Virus is het enige dat besmettelijk en gevaarlijk is

Ervan uitgaand dat er mensen zijn die niet met het angst virus besmet zijn, heb ik deze tekst geschreven. Het zijn woorden en zinnen die mijn waarheid uitdrukken en ik daag je uit om zelf op onderzoek uit te gaan, je eigen mening te vormen en vooral zelf te gaan denken. Persoonlijk ben ik dankbaar dat ik deze visie tegen ben gekomen vòòr deze media storm, want anders was ik misschien nu ook bang geweest voor mijn medemens, die mij eventueel zou kunnen besmetten met een dodelijk virus. Alhoewel ik mij niet meer achter onwetendheid zou hebben mogen verschuilen, met een overvloed aan informatie onder handbereik.

Ik ben mij bewust van het feit dat mijn waarheid afhankelijk is van mijn denkkader en dat die weer onderhevig is aan mijn groeiende bewustzijnsniveau. Zo is mijn waarheid in het afgelopen jaar 180 graden gedraaid en zie ik de wereld om mij heen nu volledig anders.

Maar laat ik beginnen met mijn kijk op de wereld der microben, oftewel alle kleine organismen die wij bacteriën, schimmels en virussen noemen. Wellicht heb ik er een paar vergeten, maar dit dekt wel de meeste die wij tot nu toe hebben ontdekt. Een jaar geleden was ik zelf nog overtuigd dat deze onzichtbare dingetjes mij ziek konden maken, omdat het beeld van deze zogenaamde ziektekiemen er bij ons van kinds af aan met de trechter ingegoten wordt. Terwijl mij aan de andere kant ook bekend was dat in onze darmen hele stammen van bacteriën leven die ervoor zorgen dat o.a. ons eten goed verteerd wordt en dan worden ze liefdevol onze darmflora genoemd. Hier had bij mij eigenlijk al een belletje moeten gaan rinkelen, maar dat deed het niet tot ik tegen de informatie aanliep van Biologika Nederland.

De natuur laat zich niet bestrijden enkel begrijpen

De medische, energetische en spirituele bril had ik al een paar jaar op, maar ondanks hun verschil in aanpak vechten ze allemaal tegen ziekten en ik kon mij hier maar niet mee verzoenen. Ik kon niet geloven dat ons lichaam, dat een ongelooflijk intelligent organisme is, fouten maakt en ons doelloos ziek maakt. Toen kwam ik dus de biologische bril tegen, die een 180 graden andere kijk biedt dan wij altijd geleerd hebben. Je hebt een open instelling nodig om het te kunnen bevatten, ook al is de kennis gebaseerd op wetmatigheden, waar je niet omheen kunt. Het verloop is logisch en gaat als volgt: door een emotionele shock of een trauma wordt een biologisch programma in de hersenen geactiveerd, wat daarna in het lichaam een verandering teweeg brengt met een biologisch zinvolle reden die meestal zonder symptomen gepaard gaat. Zodra de zielenrust weer is teruggekeerd, wordt de verandering in het lichaam weer hersteld en als ziekte inclusief symptomen opgemerkt. Volgens deze wetmatigheid worden we pas ziek op het moment dat het biologische programma al in de helingsfase aanbeland is. Dus wat de reguliere en alternatieve geneeskunde doet is het lichaam in de helingsfase, onbewust en goedbedoeld, tegenwerken. Maar hierover meer in mijn andere blog over “een andere kijk op ziekten”. Dit kort door de bocht uitstapje is nodig om de symbiose te begrijpen die de microben en het leven (mens, dier en plant) vormen. Maar nu wordt het spannend…

Het fundament van de huidige medische wereld en ons huidige denkbeeld

Rond het eind van de negentiende eeuw woedde een heftige strijd tussen de door boosheid en verdriet gedreven bioloog Louis Pasteur en dr. Antoine Béchamp. Beiden waren intensief bezig het grote raadsel, hoe mensen ziek werden, te ontrafelen. Beide heren zagen tig microben in hun petrischaaltje en beiden hadden hiervoor een andere verklaring. Dr. Antoine Béchamp zag deze microben als een symbiose. Zijn theorie baseerde hij op het samenwerken van deze microben om ons lichaam weer in balans te brengen. Hij beschuldigde dus de brandweermannen (microben) niet van de brand (ziekte) zoals zijn collega Pasteur deed. Louis Pasteur beweerde namelijk dat microben ons van buitenaf aanvallen en ons ziek maken. Door microben te zien als externe ziekteverwekkende organismen voedde hij een oorlogsdenken. Met deze theorie kun je tenminste geld verdienen en werd daardoor de basis van het moderne medische wereldje. Laten we eens een kijkje nemen in de wereld om ons heen en naar onze houding ten opzichte van ons lichaam. Dit oorlogsdenken is overal terug te vinden en heeft haar oorsprong in Darwins evolutietheorie en de gedachte van “overleven van de sterkste”. Maar o.a. de gerenomeerde wetenschapper Gregg Braden heeft ons inmiddels bewezen dat de evolutie gebaseerd is op samenwerking, niet op concurrentie.

Microben zijn onze flexibele multitalenten

Microben zijn onze oerstof en werken actief mee om het lichaam weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen en hebben talloze taken. Hun belangrijkste taak is die van een bouwvakker en bouwen weefsel op en af. Het is ook een interessant feitje dat deze microben zich in gedaante kunnen veranderen. De wetenschappers noemen dit pleomorfisme (meervormigheid) en werd ook al ontdekt door Antoine Béchamp. In Jip en Janneke taal uitgelegd: de ene keer is het een bacterie en als er weer een andere job te doen is verandert het bv. in een virus of schimmel. Het feit dat zelfs onze eigen rode bloedcel zich kan veranderen in een zogenaamde bacterie of schimmel wordt in de doofpot gestopt.

Béchamp ontdekte dat als je het interne milieu, met andere woorden de omgeving van de cellen, verbetert, deze zogenaamde ziekteverwekkers niet verdwijnen maar zelfs meehelpen bij de cel reparatie. Als we ons dus niet concentreren op ziekte maar op een gezonde leefstijl, zullen wij ontdekken dat micro-organismen de bouwblokken van al het leven zijn. Hieronder vallen ook virussen, wat voor naam ze ook hebben. De kracht en de intelligentie van de natuur is door ons mensen niet te overwinnen. Laten we proberen ze beter te begrijpen en laten we de moed vinden om ons zelfbedachte wereldbeeld ter discussie te stellen. Dit biedt wellicht betere oplossingen dan de huidige op paniek georiënteerde bokkensprongen. Wat vind jij ervan?                          Zelfs Louis Pasteur heeft op zijn sterfbed toegegeven dat hij het mis had; dat de microben (bacteriën, virussen en schimmels) geen schuld dragen, maar dat het milieu (binnen en buiten) doorslaggevend is. Wat is de reden dat onze geschiedenis-, medische boeken en relevantie studierichtingen niet worden aangepast aan het bewijs dat tegenwoordig aanwezig is? Vind je het een logische en acceptabele gedachte dat bijvoorbeeld deze foutieve theorie van 140 jaar geleden nog steeds de basis vormt van onze hedendaagse maatschappij? Dat wij op basis van deze antieke virologische misinterpretatie, maatregelen voorgeschoteld krijgen die wereldwijd heel veel mensen in doodsangst brengen, vind ik persoonlijk onverantwoordelijk.

Wat zou de reden kunnen zijn dat deze ontdekkingen en feiten niet in de mainstream media openbaar worden gemaakt? Persoonlijk kom ik op twee mogelijke beweegredenen; ego- en omzetverlies. Hebben wij niets geleerd van onze geschiedenis, gaan we deze keer weer als kippen zonder kop achter de leider aan?

Bewustwording is de sleutel tot gezondheid

Het gaat hier om bewustwording, een nieuwe perceptie over ziekte en gezondheid. Het is ook geen nieuwe geneeskunde, het werpt enkel licht op het mysterie van het leven op aarde en zo zijn we weer terug bij de kleine beestjes, alhoewel je een virus, de hoofdpersoon van dit artikel, geen levend wezen mag noemen. Om precies te zijn is het een bundeltje eiwitmoleculen met een RNA of DNA helix (= simpel uitgebeeld als een enkelvoudige of dubbele wenteltrap) als inhoud. Even vertaald voor de leken onder ons; het is een levenloos ding dat informatie in zich draagt, een soort vervoersmiddel voor een software programma zo te zeggen.

Wat voor naampje je erop plakt is onbelangrijk, het is een deel van ons

Dit informatie dragende eiwitbundeltje is buiten een host (levend organisme) nooit aangetoond en enkel te herkennen met een speciale microscoop na een intensieve en lastige bewerking. Wat ook interessant is, is dat je een virus helemaal niet kunt testen op haar aanwezigheid. We spreken bij de toegepaste tests van indirecte bewijsvoering en uit ervaring schijnt het veelvuldig voor te komen dat de ene keer bij een testpersoon het resultaat positief en dan weer negatief is. Maar eigenlijk wil ik niet meegaan in het wereldje van wat er allemaal beweerd wordt in deze media hype. De enige andere visie die ik wel nog noemenswaardig vind, is dat ons organisme zich iedere keer weer moet aanpassen aan omgevingsfactoren (vulkaanuitbarsting, oorlog, honger, planeten constellaties en onnatuurlijke straling. Deze lichamelijke aanpassingen zijn in onze beleving ziekten, als we er anders naar kijken zou het ook een geniale overlevingsstrategie kunnen zijn. Er is al heel veel informatie te vinden over deze verbanden, maar ik wil je één vraag stellen. Is het toeval dat in Wuhan het eerste complete 5G netwerk geïnstalleerd is en dat zich daar ook nog een groot laboratorium bevindt dat zich met virussen bezighoudt? Of hecht je meer waarde aan de officiële reden die gegeven wordt: dat het ontstaan is door het eten van bepaalde dieren? Aan jou de uitdaging om je eigen waarheid te vinden, misschien door te luisteren naar je buikgevoel, je intuïtie, je polaire brein of je verbindende hart. Ikzelf pas de combinatie toe en vaar hier goed bij en deze manier van informatievergaring heeft mijn wereld veel meer kleur gegeven. Ik ben dankbaar voor de enorme kracht die ons denken vertegenwoordigd en geniet van de keuzevrijheid van denken.  

Onze toekomst ligt in het (h)erkennen van de essentie van het leven

Doordat ik sinds mijn pranaproces in een verbindende wereld leef en vanuit de duale wereld via de polaire wereld in de eenheid ben beland, kan ik niets meer beginnen met een wereldbeeld waarin oorlog is en wij ons zouden moeten verdedigen. Ook hier geldt het universele geheim dat je niet de oplossing voor de oorlog hoeft te vinden, maar een andere manier om ernaar te kijken zou moeten toepassen. Als we dit besef gaan toepassen en stoppen met oorlog voeren tegen ons eigen lichaam en onze trouwe microben, hebben we een kans op overleven. Ik kan je garanderen dat we een oorlog tegen onze microben zouden verliezen, we zijn ten eerste sterk in de minderheid en zijn veel minder intelligent. Nog afgezien van het feit dat wij, “de mensheid”, bestaan uit microben. De tactiek van “verdeel en heers” is niet meer toe te passen als we collectief de universele waarheid ontdekken.

De medische industrie staat op een wiebelig fundament en dreigt binnenkort in elkaar te zakken als een plumpudding. Zou de inentingsplicht het laatste stootje zijn? Het is tijd om de wortel van de kunstmatig opgewekte angst uit de voedingsbodem van ons duale denken te trekken en ons op alle niveaus met elkaar te verbinden. Persoonlijk ben ik vol vertrouwen dat er steeds meer mensen wakker worden en de inzichten die jarenlang in de doofpot zijn gestopt, opnieuw ontdekken en de verantwoordelijkheid voor hun leven in eigen hand nemen. Ik ben dankbaar dat de nieuwe generatie een tijdperk tegemoet gaat zonder angst en vol vertrouwen in de natuurlijke intelligentie van het lichaam en de natuur. Een toekomst waarin we ons richten op onze gezondheid van ons lichaam en onze planeet en waar de moderne geneeskunst open is voor de schatkist die onze natuur (ons lichaam en het tot nu toe onbeminde onkruid)  te bieden heeft.

Deze inzichten in de wonderbaarlijke symbiose van moeder natuur heeft mijn wereld op slag veranderd. Hopelijk ook de jouwe!