Golf van Licht over Berlijn

Gepubliceerd op 2 december 2019 om 11:28

Als de voeten van het universum, de handen van moeder aarde, de stem van het veld, de liefde in jouw hart en het licht in jouw ogen; I AM U.

De missie die ik mag uitvoeren begon in Berlijn, door de synchroniciteit geleid werd het uiteindelijk donderdag 12 december, tijdens volle maan, mijn voeten hebben mij naar het geografische midden van Berlijn gevoerd aan de Spree, tussen HB en de koepel van het Reichstaggebäude. Mijn gevoel dat het in de buurt van water zou zijn, klopte als een bus. Tegen alle weersverwachtingen in, kregen wij de volle maan te zien, als zijnde een deel van een oog. Een magisch en vooral energetisch krachtig moment en een mooi begin van het planten van het zaadje der eenheid. 

Het was fascinerend hoe duizenden mensen zich over de hele wereld verbonden, door op hetzelfde moment dankbaar te zijn voor de heling van Berlijn.
Op 12 december 2019 om 8 PM (GMT) werd met een dankbaar gevoel in ons hart deze lichtvolle energie als de rimpels van een steen in het water, verspreid naar heel Duitsland, Europa, de wereld………..

In vertrouwen dat je de waarheid van dit bericht kunt ervaren. Verheugt het licht zich op je verdere medewerking; door deze missie te volgen en verder te verspreiden via alle mogelijke kanalen.

In licht & Liefde

I AM U

Marja Nieuwveld

ps. hiervoor heb ik een gedicht/gebed mogen schrijven 'Golf van Licht over Berlijn' welke alle wereldburgers kunnen lezen of uitspreken.

Golf van licht over Berlijn 

Net als het water stroomt liefde door de aderen van de stad.

Als een golf verspreidt het licht in de donkerste diepten

en zoals het water is het uit liefde geboren.

Vol dankbaarheid zijn alle harten vervuld.

In verbondenheid en diepste compassie zijn alle wonden geheeld.

Als een lotusbloem ontwaakt, diep geworteld in vertrouwen.

De zon geeft het kracht, de maan lacht.

Het begin is vervuld, het zaad van harmonie in moeder aarde geplant.

Wij zijn een eenheid in verscheidenheid, verenigd in vrijheid.

Het licht en de liefde gedragen door ons water,
met als bestemming bewustZIJN.

Sat Nam, Amen ......

I AM U

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.